WordPress Cursus

Naast persoonlijke WordPress Workshops geeft esomnia ook WordPress groepscursussen in Utrecht. Tijdens zo’n cursus leer je met maximaal 5 cursisten tegelijk de fijne kneepjes van WordPress. In iedere les van de cursus bespreken we een ander aspect van het hebben van een WordPress website: Van het opzetten en vullen tot het beveiligen en beheren, maar er komt geen regeltje code aan te pas.

Let op: Onze WordPress Cursus is een hands-on cursus: neem dus een laptop mee!

Vier lessen

Onze WordPress Groepscursus wordt ‘s avonds gehouden en beslaat vier weken en bestaat uit vier lessen van 2 uur lang. Zo leer je binnen een maand hoe je ‘s werelds bekendste en meest gebruikte website systeem het beste kunt gebruiken.

Iedere les van de WordPress groepscusus kost 39 euro, waarmee de totaalkosten voor de complete cursus uitkomen op 157 euro. De kosten voor de cursus dienen voor de start van de cursus te zijn voldaan.

Meld je 5 mensen aan? 10% korting!

Wil je de WordPress groepscursus volgen met een groep vrienden, collega’s of bekenden? Wanneer je een groep van 5 mensen aanmeldt voor de cursus, ontvang je maar liefst 10 procent korting op de lesprijs!

Om WordPress te kunnen gebruiken, heb je een degelijk hosting-pakket nodig. Daarover leer je alles in les 1 van de cursus. Wil je zeker weten dat jouw hosting-pakket voldoet aan de eisen voor WordPress? Maak dan gebruik van onze actie!

Actie: Een jaar WordPress Webhosting voor €25,-

Als je deelneemt aan de WordPress Cursus, krijg je het eerste jaar maar liefst 50% korting op de jaarlijkse kosten voor het WordPress Hosting Pakket. Daarnaast regelen we (indien gewenst) ook nog eens de domeinregistratie en/of –verhuizing naar onze servers. Zo bespaar je de helft en heb je de garantie dat jouw WordPress website naar behoren zal functioneren.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de WordPress Cursus of lijkt juist een persoonlijke wordpress workshop je wel wat? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.

Neem contact met ons op

WhatsApp stuur een appje