Over esomnia

Wat, wat, waar, wanneer?

esomnia

esomnia

Ik ben Haiko, freelance WordPress Expert uit Utrecht.

Bij mij kun je terecht om een perfecte WordPress website te laten maken, je bestaande WordPress website te verbeteren en optimaliseren en voor WordPress trainingen, workshops en cursussen.

Over esomnia

Tien Jaar WordPress ervaring

In 2008 begon ik als ZZP’er websites te developen in Drupal en WordPress. Enkele jaren later besloot ik me te specialiseren in WordPress en op het ontwikkelen van WordPress websites voor (kleine zelfstandige) ondernemers en MKB. Met ruim 10 jaar ervaring in WordPress kan ik met een gerust hart zeggen dat WordPress voor mij geen geheimen meer kent. 

Leer alles over WordPress

Wat wil je leren over WordPress? Wil je je SEO kennis opfrissen, leren je content beheren of weten hoe je het beste je Divi layouts of WooCommerce kunt inzetten? Voor training in deze en andere WordPress onderwerpen kun je bij mij terecht voor persoonlijke WordPress workshops en trainingen.

Of bekijk mijn WordPress diensten.

Laat mij jouw perfecte WordPress website bouwen

Heb je een complete WordPress website, een WordPress plugin of thema nodig of is het hoog tijd om jouw WordPress te laten optimaliseren? Bij mij ben je aan het juiste adres.

Neem contact op,
Laat een bericht achter!

    WhatsApp stuur een appje