WordPress Optimalisatie

WordPress scoort van nature goed in de zoekmachines, als we de gemiddelde kenner moeten geloven. Natuurlijk zit hier een kern van waarheid in, maar wanneer je substantieel beter wilt presteren in Google dan je concurrentie, zul je toch echt meer moeite moeten doen. Zoekmachine optimalisatie behoort een serieus onderdeel te zijn van je marketing en online verkopen en om dit alles in goede banen te leiden en altijd op die eerste pagina te eindigen boven de competitie, kun je deze taak beter overlaten aan mij.

Complete Zoekmachine Optimalisatie voor WordPress

Bij mij kun je aankloppen met de vraag: “Hoe laat ik mijn WordPress website beter scoren in Google?”. Ik weet precies waar op gelet dient te worden, waar WordPress zelf tekort schiet en hoe ik jouw (bedrijfs)website kan verbeteren.

Voor de all-in prijs van €399,- euro neem ik de SEO van jouw WordPress website grondig onder de loep en geef ik je de gouden tips zodat jij zelf inhoudelijk jouw WordPress SEO kunt verbeteren.

Beter scoren in Google met jouw WordPress website

Daarnaast breng ik op jouw WordPress website een ijzersterke basis aan voor zoekmachine optimalisatie met behulp van een slimme combinatie van eigen ontwikkelde technieken en bestaande WordPress plugins. Daarbij wordt geen detail over het hoofd gezien – van veiligheid tot snelheid (pagespeed), van pagina-layout tot links: zodra mijn complete WordPress Zoekmachine Optimalisatie afgerond is, weet jij hoe jouw WordPress website beter kan gaan scoren in Google!

WordPress workshops en trainingen

Heb je behoefte aan een persoonlijke, op maat gemaakte WordPress Workshop SEO of leer je liever tijdens een WordPress Training via Skype alle ins en outs van optimalisatie voor WordPress? Ik geef persoonlijke WordPress trainingen op maat. 

Neem contact op,
Laat een bericht achter!

    WhatsApp stuur een appje