WordPress Cursus: website leren maken in 1 dag

WordPress Cursus: website leren maken in 1 dag

 

Met een WordPress Cursus, training of workshop van esomnia leer je binnen één dag je eigen WordPress website maken. Alle belangrijke onderdelen komen bij een WordPress training aan bod: van de vindbaarheid in Google tot de snelheid en veiligheid.

Je kunt al een WordPress website leren maken vanaf 149 euro!

WordPress website leren maken in 1 dag

In 3 tot 4 uur wordt je WordPress website gemaakt en leer je hoe je inhoud toevoegt en aanpast en hoe je zorgt dat jij jouw boodschap met je WordPress website kunt uitdragen naar je doelgroep.

WordPress SEO: je website vindbaar maken in Google

Ook kan er (indien gewenst) aandacht besteed worden aan het optimaliseren voor Google, d.w.z: we zorgen er tijdens de WordPress cursus voor dat de voor jou belangrijke zaken op jouw WordPress website vindbaar worden via Google.

Je WordPress website beveiligen en versnellen

Daarnaast kunnen we tijd reserveren voor het beveiligen en versnellen van je WordPress website. Zo laat je hackers en spammers op afstand en zorg je ervoor dat de bezoekers van je WordPress website nooit lang hoeven te wachten voor ze je website te zien krijgen.

WordPress Cursus, Workshop of Training

Bij esomnia kun je WordPress leren in drie vormen: een WordPress Training, WordPress Cursus of WordPress Workshop. De verschillen worden hieronder uitgelegd.

WordPress Training: WordPress leren vanuit je luie stoel

Je leert in 3 uur tijd online (via Skype, i.c.m. TeamViewer) over de WordPress onderwerpen die jij van te voren door hebt gegeven. Daarbij kun je al je WordPress vragen over die specifieke onderwerpen stellen en krijg je direct antwoord.

Een online WordPress Training van 3 uur kost €149,- en hier aan te vragen.

WordPress Workshop: op locatie jouw WordPress website maken

De WordPress Workshop is gericht op het lanceren van een (nieuwe of vernieuwde) WordPress website binnen een dag. Voor een Workshop WordPress wordt 4 uur tijd gereserveerd en deze vindt plaats op een door jou gewenste locatie: bij jou op kantoor of thuis. Je kunt via onderstaand contactformulier het draaiboek van de WordPress Workshop bij me opvragen, zodat je alvast een indruk krijgt van de inhoud. De definitieve onderwerpen van de Workshop WordPress worden in overleg en op basis van jouw wensen bepaald.

Een 4 uur durende Workshop WordPress op locatie kost €299,-

WordPress Cursus: in groepsverband WordPress leren

De WordPress Cursus is een groepscursus (2-5 personen) waarbij de inhoud verspreid wordt over 2 tot 5 sessies. We behandelen dezelfde onderwerpen als in de Workshop WordPress, maar in tegenstelling tot de WordPress Workshop staan de onderwerpen bij de Cursus WordPress vast.

Een WordPress Groepscursus kun je boeken vanaf €199,- 

Een WordPress Training, Workshop of Cursus boeken

Heb je interesse in een WordPress cursus, training of workshop?

Stuur me een bericht!

*alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

Contact

Stel me een vraag, boek een WordPress training, vraag een offerte op voor een WordPress website. Hieronder vind je alle info.

Contactgegevens

esomnia
t.a.v. Haiko Peters
André Voltenlaan 1
3541AG, Utrecht
06 39 83 52 86